2012. január 24., kedd

Gál - Somogyi - Operettek könyve (2171) - Jelenlegi ára: 500 Ft *


Az operettek színes mesehősei és mesehősnői jelennek meg a könyv lapjain: Bob herceg és Daniló, Marica grófnő és Sybill, Gül Baba és Barinkai... A figurák mögött kirajzolódik valamennyi operett története, tartalma és születésének körülményei. Az írók tömör életrajzi tanulmányokban ismertetik Offenbach, Straussz, Suppé, Huszka Jenő, Kacsóh Pongrácz, Kálmán Imre, Lehár Ferenc és még sok más zeneszerző életét. Mindazokét, akik szerepet játszottak e népszerű műfaj megteremtésében, kialakításában és diadalmenetében. Az OPERETTEK KÖNYVE lényegesen eltér a könyv előbbi formájától: anyaga kiegészült a XX. század világsikerű külföldi és hazai operettjeinek, musicaljainak ismertetésével. A korrajz is szélesült, hiszen nemcsak a valcerütemben ringatózó Bécs, a kánkántól harsogó Párizs, a modern angol táncoperettet teremtő London, a János Vitéz furulyaszavára felfigyelő Budapest jelenik meg előttünk, hanem korunk zenei arcmása is, mely elválaszthatatlan a jazz, a rok and roll, s a legmodernebb beatmuzsika harsányabb színeitől.
A könyv a képeken látható állapotban van.
Nagyobb mennyiségű könyvvásárlás esetén(2000 ft felett vagy ha 5 db könyvnél többet vásárol) Budapesti átvétel megoldható. 5000 ft feletti könyvvásárlás esetén a postaköltség felét, 10000 ft felett az egész postát én állom.
A tranzakció lebonyolítása átutalással oldható meg, vagy piroscsekkes megoldással.
Utánvéttel nem postázom. Miután megkaptam a pénzt(utalással, vagy postai csekken) a könyvet a lehető leghamarabb postázom. Mivel a könyvekkel nem üzletszerűen foglalkozom, ez 2-3 napot húzódhat(azért próbálom rögtön feladni a postát), de ha jelzi, hogy nagyon sürgős, akkor még aznap postázom.
Ha valami nem világos, akkor kérem kérdezzen nyugodtan, így elkerülhetjük a félreértéseket.
Kérem nézze meg a többi termékemet is, így jobban jön ki a postaköltség. A termékeim itt találhatóak:
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=szgone
Kérem figyelmesen olvassa el a termék leírását, ha az ott megadott lehetőségek, elképzelések nem felelnek meg, akkor kérem ne licitáljon.


Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2012-01-24 00:17
. Gál - Somogyi - Operettek könyve (2171) - Jelenlegi ára: 500 Ft

Fontos